Fonds voor de letteren
Fonds
Schrijvers
Vertalers
Indiendata
Formulieren
Toekenningen
Nieuws
Leestafel
Contact
Zoek
De gelukkige inktvis

 foto bibliotheek Letterenfonds
 logo Nederlands Letterenfonds
 logo Cultura
 
Letteren &cetera is een maandelijkse talkshow van het digitale televisiekanaal NPO Cultura i.s.m. het Nederlands Letterenfonds. Per editie interviewt Kenneth van Zijl drie schrijvers en/of vertalers over hun jongste boek, dat op enigerlei wijze door het Fonds is ondersteund.

Op donderdag 22 mei worden twee talkshows opgenomen.

In de eerste editie zijn er interviews met schrijver Peter Terrin over zijn nieuwe roman Monte Carlo, met Robert van Raffe over zijn graphic novel Zonder Filter en met Floor Buschenhenke over haar tweede dichtbundel Het moeten eenhoorns zijn. De opname van dit programma begint om 17.00, inloop vanaf 16.30.

In de tweede talkshow vertellen o.a. schrijvers Willem Melchior en Christine Otten over hun nieuwe boeken De tijd is op en Rafaël. De opname van dit tweede programma start om 19.30, inloop vanaf 19.00.

De literaire talkshow wordt opgenomen in de bibliotheek van het Nederlands Letterenfonds aan de Nieuwe Prinsengracht 89 te Amsterdam. U kunt de opname bijwonen door hieronder te reserveren. Na aanvang is geen toegang meer mogelijk.

Op www.letterenfonds.nl vindt u een uitgebreidere omschrijving van het programma.

ik neem deel aan de volgende programma onderdelen:   de editie van 17.00 met Floor Buschenhenke, Robert van Raffe en Peter Terrin.
de editie van 19.30 met onder meer Willem Melchior en Christine Otten.
ik wil reserveren voor:   1 Persoon
 2 Personen
 3 Personen

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
Telefoon
Email adres
Email ter controle
 

Omhoog

Afdrukbare Versie